Team Bygg og Eiendom AS

Om prosjektet


Vi står for byggingen av en lekker "funkis innspirert" enebolig. Boligen har en god rominndeling, utnyttelse av areal og valg av løsninger. Huset på 2.etasjer er tilpasset tomten, for på den måten å utnytte tomten best mulig både med tanke på solforhold og uteområder. 

 

" Enebolig oppført over 2 etasjer. 
" Bolig på 156 m2 BRA / 152 m2 P-rom og 3 soverom. 
" Flott utsikt og gode solforhold. 
" Solrik, deilig terrasse i 1. etg på ca. 37 m2
" Store panoramavinduer gir rikelig med lysinnslipp. 
" Vindfang med direkte adkomst til garderobe. 
" Flott kombinert stue/kjøkken/spisestue med peisovn. 
" Stilrent kjøkken fra TVIS/Nordsjø. 
" To delikate bad i u.etg, ett tilknyttet master suite. 
" Eget Vaskerom/tekniskrom i u.etg.
" Separat wc i 1.etg.
" Omkledningsrom i master suite.
" Godt med lagering i 2 innvendinge boder/garderober.

 

Prosjekte er ved "Gamle Skytta" i Nittedal kommune.
Området består av villabebyggelse nær friarealer og skog i Lillomarka. Det er flere skoler og barnehager i umiddelbar nærhet.Det er matebuss fra det nye Skyttafeltet og busstopp langs Nittedalsveien. Kjører du Ca. 1,2 km kommer du til et lokalt senter med bl.a. forretninger, post i butikk, minibank, apotek og servicetilbud på Hagan. Det er ca. 7 km til større forretningssenter, videregående skole og kommuneadministrasjon på Mo/Rotnes. 

Flytter du til Skytta har du fantastiske langrenns- og turmuligheter. Kort vei til Lillomarka som grenser til bo-området. Det er aktivt idrettslag på Gjelleråsen/Nittedal med aktivitet innen flere grener. Det er lysløype/skianlegg i Bjønndalen, flere golfbaner i Nittedal og omegn, kunstgressbaner på Ulverud og Li samt svømmehall på Li. Det er større alpinanlegg i Varingskollen, nord i kommunen. Området ligger ca. 12 km fra Lillestrøm, ca. 18 km fra Oslo S og ca. 37 km fra Gardermoen. Området er attraktivt og barnevennlig.

 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon.