Team Bygg og Eiendom AS

Om prosjektet

Prosjektet består av 8 boligseksjoner, carport / parkering og fellesarealer. 

Eiendommene ligger i et attraktiv, sentralt og meget barnevennlig boligområde på Løkenåsen i Fet kommune, fra tomten har man panoramautsikt (spesielt hus 1 og 2 som begge også har takterrasse over carport og som har beliggenhet helt ytterst på "pynten") og sol fra formiddag til sen kveld. Nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud. Området kan tilby fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper, golfbane, treningssenter m.m. Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Boligen ligger i nærhet til flotte tur- og friluftsområder med utallige skiløyper, samt bademuligheter ved Hvaltjern, Heiavann og Gansvika. Kommunen har også et mangfoldig og variert tilbud innen kultur og idrett.

Løkenåsen har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Løkenåsen, Spar Fetsund, Rema 1000 eller RIMI. 

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Lillestrøm sentrum som innehar et godt og variert utvalg av butikker, shoppingsenter, post, bank, apotek, vinmonopol, helsetilbud, cafeer, barer, restauranter, kino, kulturhus etc.

Fet Golfklubb
Fet Golfklubb har en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat. Videre kan klubben tilby en drivingrange med 20 utslagsmatter, nærspillsområde, proshop, kafé etc.

Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er ca 500 meter ifra boligen. 

Det er meget gode pendlermuligheter fra Fet togstasjon med bl.a. tog til Oslo som tar ca. 20 min.

Skole og barnehage
Eiendommen sokner og har gangavstand til Riddersang barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Østersund ungdomsskole. Ellers er det mange barnehage i umiddelbar nærhet. 

Idrett
Fet IL har et bra tilbud til barn og unge i kommunen. Det er tilbud om fotball, innebandy og håndball ifra 5 årsalderen og helt opp til A-lagsnivå. På Hvaltjern skistadion er det tilbud om langrenn og skiskyting for barn og vokse. Fine langrensløyper med bl.a 5 km lysløype samt mange mil med preparerte løyper innover i de dype skoger. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

Tomten ligger høyt og fritt, boligene har fantastiske sol og utsiktsforhold!