Team Bygg og Eiendom AS

Om Kniplia Panorama

Dette er et nytt boligfelt i Gjerdrum kommune. Feltet ligger høyt oppe på det nye boligområdet som er under opparbeidelse i Kniplia, høyt og fritt med svært gode utsiktsforhold. Tomteområdet grenser til marka og er svært solrik. Her vil det oppføres småhusbebyggelse.

Brådalsfjellet kalles området ved Kniplia og er et populært boligfelt i Gjerdrum kommune med Romeriksåsen som nærmeste nabo. Området er veletablert og meget barnevennlig uten gjennomgangstrafikk. Kort gangavstand til barnehage og barneskole. Offentlig kommunikasjon i nærormådet med god forbindelse til Lillestrøm og Oslo. Det er ca 15 km til Lillestrøm, ca 30 km til Oslo og ca 25 km til Gardermoen.

Gjerdrum kommune er den grønne lungen mellom Gardermoen og Oslo med ca. 6.000 innbyggere. Ask er kommunesentrum med godt utvalg av servicetilbud som helsesenter, kulturhus, flere butikker, kafeer og hotell.

Kommunen er aktiv, med et rikt og variert fritidstilbud. Sang, musikk, amatørteater og en lang rekke lag og foreninger har noe for enhver smak. Lysløype, alpinbakke (ligger bare litt lenger inn i Ulvdalsvegen), skytebane, idrettshall og 9-hulls golfbane er populært, enten man er mosjonist eller toppidrettsutøver. Romeriksåsen med variert natur har plass til alle og kan by på mange flotte naturopplevelser. Her er det mange stier og sykkelveier, samt ''uendelig'' med oppkjørte skiløyper om vinteren.

Lysdammen badeplass (800 meter til fots) er et meget populært badested for både voksne og barn hele sommersesongen. I tillegg er det gode muligheter for jakt og fiske.

Svært barnevennlig med flere barnehager i nærområdet, kort avstand til barne -og ungdomsskole samt idrettsbane.